назад

Розробка інтернет-магазинів під ключ

В Україні з кожним роком все більшого розвитку набуває інтернет торгівля. Сьогодні великі торгові компанії і приватні підприємці оцінили переваги використання такого каналу продажів як Інтернет, тому розробка сайтів інтернет-магазинів користується підвищеним попитом.

Згідно з останніми статистичними даними близько 70% користувачів регулярно купують товари і набувають послуги через Інтернет, в зв'язку з чим рентабельність власної торгової площадки інтернет-магазину досить висока. Такий сайт зручний тим, що є представництвом вашої фірми, яке працює 24 години на добу і 7 днів на тиждень, що набагато перевершує за часом графік роботи звичайного менеджера.

В основному робити покупки через Інтернет віддають перевагу молоді люди, але з кожним роком зростає відсоток покупців зрілого віку. Найбільшим попитом серед товарами є одяг, побутова техніка, домашній декор, косметика.

Професіоналізм - запорука якості інтернет-ресурсу

Деякі приватні підприємці, бажаючи заощадити, шукають шляхи створення інтернет-магазину дешево. Багатьом здається, що для розробки якісного сайту необхідно зовсім небагато знань в області комп'ютерних технологій. В даному випадку слід зазначити, що використання безкоштовних ресурсів може бути ефективним для створення блогу або сторінки в соціальних мережах, в той час як для створення з нуля професійно працює інтернет-сайту необхідна функція залучити значні інтелектуальні та матеріальні ресурси, що можуть зробити тільки професіонали.

Деякі компанії в гонитві за дешевизною шукають в Мережі фрілансерів, які допомогли б їм створити і просунути інтернет-магазин. Такий підхід є досить спірним, так як в даному випадку ви не отримаєте ніяких гарантій. Фрілансер може виявитися непрофесійним і в підсумку ви не отримаєте бажаного якості, до того ж такі фахівці не можуть гарантувати подальший супровід, а в гіршому випадку вони можуть зникнути разом з вашим бюджетом.

Щоб отримати гарантовану якість і своєчасну реалізацію проекту замовте створення інтернет-магазину в нашій веб-студії «Robot.NET». В даному випадку над реалізацією вашого сайту буде працювати один з найбільш професійних в Україні колективів, а зобов'язання будуть чітко прописані в договорі.

Етапи створення інтернет-магазину

Перш, ніж створити для вас приносить дохід сайт, менеджер проведе первинну консультацію, в ході якої будуть висвітлені основні технічні та фінансові питання. Навіть якщо ви не є фахівцем в області комп'ютерних технологій і раніше не займалися створенням і запуском інтернет-магазинів, Ви зможете отримати повну і доступну інформацію про те, як буде створюватися, запускатися і просуватися ваш інтернет-магазин.

Интернет-магазин_6.png

Маркетинговий аналіз

Интернет-магазин_5.png

Етапом, що передує укладенню договору і затвердження технічного завдання, є детальне вивчення ринкової ніші, в якій буде працювати ваш ресурс. В даному випадку здійснюється аналіз діяльності конкурентів і пошукових запитів користувачів, що завершується розробкою детального пропозиції, з урахуванням сезонності та інших особливостей пропонованих вами товарів.

Барвистий дизайн для інтернет-магазину

В результаті проведених досліджень було доведено, що багато користувачів віддають перевагу сайтам максимально простим і зрозумілим у використанні що багато в чому залежить від концепції дизайну. Графічний дизайн вашого інтернет-магазину - це не просто красива обкладинка, але потужний підсвідомий стимул, який може мотивувати до покупок. Ергономічне розміщення даних на Вашому інтернет-магазині дозволить покупцям бачити максимум корисної інформації легко і швидко зробити замовлення. Наші дизайнери підготують макети основних сторінок для попереднього узгодження, а при необхідності розроблять логотип або повноцінний брендбук для вашої компанії.

Интернет-магазин_8.png
Договори та гарантія якості.

Одним з переваг роботи з великими компаніями є надійність, на відміну від роботи з фрілансерами або штатним програмістом які не можуть гарантувати дотримання термінів і якості, робота з компанією дозволяє прописати і узгодити всі технічні момент і терміни в договорі. Вторимо і найголовнішою перевагою є можливість підписання договору на подальший супровід проекту. Це дозволяє в найкоротші терміни вносити зміни і додавати новий функціонал з мінімальними переробками помилками, так як супровід здійснюватимуть ті ж люди що і проводили розробку інтернет-магазину.

Детальна розробка структури інтернет-магазину

Сайт інтернет-магазину під ключ , розроблений на платформі Бітрікс, дуже простий в управлінні, має великий набір додаткових модулів і інструментів. Безумовно, головною складовою будь-якого інтернет-магазину є каталог з картками товарів, що містять фотографії, унікальні описи і характеристики товару.

Важливим моментом є форми зворотного зв'язку, такі як замовлення зворотного дзвінка, можливість написати відгук і швидко оформити замовлення.

Прекрасним доповненням до коротким описам товарів стане розширений блог, в якому можна розміщувати статті про правила вибору продукції, історії вашої компанії і нових цікавих акціях.

Купівля доменного імені та хостингу

Розробка сайту Передбачає, що користувачі повинні легко знаходити його по доменному імені в мережі, а цілодобову доступність ресурсу забезпечує якісний хостинг. Важливо правильно вибрати доменне ім'я, воно має не тільки бути коротким, так як користувачі рідко набирають адресу сайту вручну, домен повинен бути читається і легко запам'ятовуватися, крім того, доменне ім'я має відображати діяльність вашої компанії.

Важливо

Дешеві доменні імена гарні для розміщення в Інтернеті блогів і резюме, в той час як для інтернет-магазину краще віддати перевагу національні доменні імена: UA, .COM.UA, CO.UA або загальносвітові: .COM,. NET. Якщо у вас зареєстрована торгова марка, то сміливо вибирайте домен UA.

При виборі хостингу не варто економити. Безкоштовний хостинг гарний тільки для невеликих проектів, які не розраховані на велику цільову аудиторію, як правило, в даному випадку доведеться зіткнутися з низькою стабільністю і швидкістю роботи сайту, часті збої можуть створити ситуацію, коли користувачі не зможуть отримати безперешкодний доступ до сайту. Вибираючи хостинг для інтернет-магазину врахуйте:

- необхідні ресурси (диск, пам'ять, процесор);

- плануйте збільшення навантаження після запуску і розкручування;

- якість і рівень підтримки;

- спеціалізацію тарифу під CMS та інтернет-магазин;

Розробка інтернет-магазину під ключ , довірена фахівцям веб-студії «Robot.NET» - це вигідне поєднання високої якості і прийнятної вартості.