назад

Програма моніторингу якості впроваджень

uchastnik-vnedr.png
З радістю повідомляємо що наша компанія Robot.NET тепер є учасником програми моніторингу якості впроваджень. Ми готові і далі розвиватися, і підкорювати нові вершини!

Створюючи сайти для наших клієнтів, ми завжди приділяємо багато уваги якості нашої роботи. Компанія Бітрікс так само допомагає своїм клієнтам і партнерам створювати гарні рішення і робити якісні продукти. Програма моніторингу якості впроваджень покликана допомогти партнерам контролювати якість своєї роботи і налагодити системний підхід до перевірки і доопрацювання проектів. Клієнтам ця програма дає можливість оцінити роботу партнера під час анкетування.

Сама програма ділитися на два етапи:

  1. Монітор якості (тестування проекту по ряду обов'язкових параметрів).
  2. Це розроблений Бітрікс інструмент, вбудований в панель адміністрування сайту дозволяє провести перевірку проекту по ряду технічних показників. Результати цієї перевірки направляються в компанію Бітрікс для перевірки та прийняття рішення, чи можна вважати даний проект якісним.

  3. Анкетування клієнта.
  4. Разом зі звітом про технічний стан сайту, передаються контакти відповідального співробітника замовника. Це необхідно для отримання зворотного зв'язку від клієнта. Бітрікс проводить коротку анкетування, в якому клієнт може оцінити, як роботу партнера, так і роботу самого продукту Бітрікс.

Отримати детальну інформацію про те які партнери є учасниками даної програми можна в розділі «Партнери» на офіційному сайті Бітрікс24.