назад

Київстар + Бітрікс24 (коробка)

Бітрікс-і-КиївстарНещодавно Київстар запропонував своїм клієнтам інтеграцію віртуальної мобільної АТС і найпопулярнішою CRM Бітрікс24. Дане рішення знімає ряд проблем, які виникають у клієнтів. Основною перевагою цього рішення перед класичним підключенням IP-телефонії є можливість працювати з мобільними телефонами, немає необхідності міняти номери або налаштовувати переадресацію. Співробітники, як і раніше продовжують використовувати мобільні телефони, але при цьому вся інформація потрапляє в Вашу CRM.

Але на етапі тестування нами була виявлена невелика проблема, яка не давала підключити віртуальну АТС Київстару до версії коробочки Бітрікс24. Дана проблема була локалізована спільними зусиллями наших фахівців і технічною підтримкою компанії Бітрікс, і вирішена фахівцями Київстар.

На даним момент всі клієнти версії коробочки Бітрікс24 мають можливість підключити віртуальну АТС Київстар до своєї CRM. Ми так само нагадуємо, що наша компанія Robot.NET готова допомогти в налаштуванні і впровадження Бітрікс24.

Якщо у Вас є питання або труднощі з підключенням телефонуйте або пишіть нам, ми обов'язково допоможемо.